Wednesday, January 9, 2013

Jadi lagi....adeh.....T____T

Assalamualaikum.................


oh...chrome.....oh...facebook......
xleh nk bukak facebook...pasai apa xtahu....huhu....sebelum ni pun dah jadi...xtahu nk wat cmne....huhuhu...
kalu sebelum ni tanya my sahabat cmne....kalu sebelum ni bleh bukak fb tapi xleh like, comment...ni xleh bukak terus ni...adeh....nk tnya sape ni...hoho.....nk try wat cara dulu tp duk dlm msg fb....msg lama2...jenuh nk nyarinye kalu online guna hp....huhu....
tanya jelah sahabat aku tu kan.....apa masalahnye.....hahaha.....tapi.....malas plak nk ganggunye...tapi biasanya kalu bab2  laptop ni aku selalu refer dia....hoho...
waa.....waa.....nak bukak fb....#_____#
masalah betui la laptop aku sejak kebelakangan ni....
bertahanlah wahai laptop...teruslah berkhidmat kepadaku...janganla rosak ye.....sayang my laptop....^____^
well.....bukan masalh besaq pun ni kan...tapi saje post sebab tgh duk hadapi menda ni kan....hoho
mujur blog bleh bukak...hehe.....
seronok menulis blog ni......=)
ok...stop dulu sal facebook xleh bukak ni...harap2nye xlama la masalah ni.....huhu
ok....peace.....victory....!!



No comments:

Post a Comment