Thursday, January 10, 2013

Lompat jauh.......

Assalamualaikum.........

Olahraga...hoho....dengaq perkataan ni pun dh xminat ni...huhu...
sem ni kena belajaq olahraga.....n aku n class members dh start ngn buat lompat jauh hari ni....hoho....bukan senang nk lompat jauh ni....lompat bukan sebarang lompat tau....ada cara, stepnya....step 1 lari landas, step 2 take off...step 3 layangan n step 4 mendarat......hoho.....walaupun xreti kan, salah je cara yg aku buat tapi buat benda ni seronok jugak...hehe...kalu xdak budak laki, lagi seronok....hoho.....
yg bahayanye nk tercabut tudung bila lompat tuh...hoho...bahaya......bahaya.....sukan2 jugak...aurat kena jaga...huhu...xbagi tudung tercabut lagi teruk, aku pin ngn kerongsang kt belakang...selamat ckit....hehe.....
walaupun xminat, tapi kita kena make it fun...barulah x stress sgt...kan...kan.....^____^
ni pun ilmu jugak....ilmu olahraga, ilmu permainan....be positive...hehe...boleh buat, xleh buat tu lain hal....yg penting kita cuba n buat yg terbaik yg kita boleh buat....
ok....stop dulu sal lompat jauh..hehe.....^____^






No comments:

Post a Comment